Portret: Githa Schrijver

9 augustus 2017

This photo was made by Jochem Kossen. Copyright © Jochem Kossen. All Rights Reserved. https://observeur.nl

Voor Made in Zwolle maak ik een serie portretten van de makers. Dit keer was het de beurt aan illustratrice Githa Schrijver.

We hebben afgesproken in park de Wezenlanden in Zwolle, nabij het nieuwe Parkpaviljoen. Maar helaas: regen. Regen geeft fantastische mogelijkheden voor het maken van een mooi portret, maar daar waren we niet op voorbereid. Dan eerst maar koffie en thee drinken in het paviljoen.

Het weer werd er niet beter op. We besloten te vragen of we de foto’s binnen in het paviljoen mochten maken, en gelukkig vonden ze dat prima. Ik zag al erg mooi licht binnenvallen bij de zijkant, en de inrichting van het paviljoen sloot perfect aan bij de kleuren van Githa’s kleding. Ze gaat zitten en meteen zie ik een foto waar ik blij mee ben al voordat ik op het knopje heb gedrukt. Dat is de foto bovenaan deze post. Komt het toch nog goed 🙂

Bedankt Parkpaviljoen de Wezenlanden dat we de foto’s bij jullie mochten maken!

Ook leuk